Kurum & kuruluşların dijital dönüşüm yolculuklarında ihtiyaç duydukları yazılım projeleri profesyonel proje yönetim anlayışı ile hayata geçirilmektedir. Alanında uzman BT profesyonelleri görevlendirilmekte, PMI standartlarında dünyaca kabul görmüş proje yönetim yaklaşımı sergilenmektedir. Ayrıca etkin tedarik yönetim süreci, geniş firma ekosistemi ile çalışmalar gerçekleştirilerek e-Dönüşüm süreçleri yönetilmektedir.

gorsel_sol
50
Kazanımlar
Listeler
Doğru Kapsam
Doğru Kapsam

Proje gereksinimlerinin doğru tanımlanarak profesyonel metotlar ile yol haritasının oluşturulması

Kaynak Tasarrufu
Kaynak Tasarrufu

Projelerin en uygun bütçe, zaman ve insan kaynağı planı ile sonuçlandırılması

Etkin Koordinasyon
Etkin Koordinasyon

Çok paydaşlı proje ekiplerinde sağlıklı iletişim ile paydaş yönetimi

BT Ekosistemi
BT Ekosistemi

Çözüm ortaklığı ve kamu yararını gözeten çalışma anlayışı

Takip Edilen Süreçler
Projem
Sektörel Yazılım Projesi Çözümleri
Süreçler
Sıkça Sorulan Sorular
1. Hazır yazılım ürünleri kullanmak yerine yazılım projeleri yaptırmak neden önemli?
Her kuruluşun iş yapış biçimi ve ihtiyacı farklı olduğu için hazır yazılım ürünleri yerine yazılım projeleri yaptırmak, bu özel ihtiyaçlara uygun, esnek ve özelleştirilebilir çözümler sunuyor. Böylece kurumlar yazılımın özelliklerine göre iş süreçlerini değiştirmek zorunda kalmadan kendi süreçlerini dijitalleştirerek verimlilik artışı sağlarken uzun vadede de maliyet avantajı yakalayabiliyor.
2. Yazılım projesinin süreçleri nelerdir?
Türksat Bilişim özel yazılım proje geliştirme hizmetinde yazılım geliştirme yaşam döngüsü aşamalarına ve PMP proje yönetimi standardına uygun olarak süreç yürütüyor.
İzlenen yol şu şekildedir;
• İhtiyacın belirlenmesi
• Gereksinimlerin belirlenmesi
• Yazılım tasarımının yapılması
• Kodlama çalışmaları
• Test ve veri aktarımı
• Devreye Alma
• Bakım ve Garanti
3. Yeni yapılacak yazılıma eski verilerimi nasıl aktarabilirim?
Yeni yapılacak yazılıma eski verilerinizi aktarmak için veri entegrasyonu ve migrasyon hizmetlerinden faydalanılabilir. Bu süreçte, mevcut veriler analiz edilir, temizlenir ve yeni sisteme sorunsuz bir şekilde aktarılır. Profesyonel ekipler, veri kaybı yaşanmaması ve verilerin doğru bir şekilde aktarılması için gerekli adımları atıyor.
4. Yazılım geliştirme teknik şartnamesi nasıl oluşturulur?
Yazılım geliştirme teknik şartnamesi, projenin kapsamı, işlevsel ve teknik gereksinimler, performans kriterleri, güvenlik önlemleri ve proje yönetim süreçlerini içeren detaylı bir dokümandır. Bu doküman, yazılım geliştirme sürecinin her aşamasını netleştirir. Bu süreçte kuruluşların teknik şartname hazırlama çalışmalarında Türksat Bilişim ekibi tarafından destek sağlanır.
5. Yazılım projesinin tamamlanmasının ardından destek ve bakım hizmeti sunuluyor mu?
Yazılım projelerinin tamamlanmasının ardından garanti ve bakım destek hizmetimiz başlar. Bu süreçte yazılımın sorunsuz çalışmasını sağlamak için gerekmesi halinde güncellemeler, hata düzeltmeleri ve kullanıcı desteği sağlanır. Ayrıca, ihtiyaç duyulduğunda ek özellik geliştirilmesi ve iyileştirmeler yaparak yazılımınızın performansı arttırılabilir.